Termékek Menü
0
   

Színes

Rendezés:
A házasság, amelyre oly régóta várt: a vágott lapos platformok sokoldalúsága találkozik a tintasugaras nyomdagépek gazdaságos működésével. Xerox Brenva ipari tintasugaras nyomdagép, nyomdájának hatékony termelőegysége lehet.
A Xerox Color C60/C70 nyomtató nagy teljesítményű, professzionális, könnyű kiadványszerkesztési/többfunkciós nyomtató, amely a leginkább grafikai célokra, nyomdai szolgáltatásra és nagyobb vállalatok számára alkalmas. A gép fantasztikus színekkel másol és nyomtat egészen 2400 x 2400 dpi felbontásig. Faxolásra, valamint nagy sebességű szkennelésre is képes, színesen vagy fekete-fehérben, számítógépre, USB-re vagy e-mailbe. A számos munkabefejezési és színes kiszolgáló opció segítségével rugalmasan az Ön igényeire szabható, cégével együtt növekedhet.
Amikor az üzleti élet napról napra egyre nagyobb kihívást jelent, a sokoldalúság kivételes eszköz bárki kezében. A Xerox Color C75 Press egy erőteljes ipari nyomdagép kis helyigénnyel, mely elég rugalmas a legmegterhelőbb munkák elvégzéséhez, miközben elég egyszerű, hogy bárki használhassa.
A Xerox Versant 80 Press segítségével könnyebben teljesítheti ügyfelei igényeit. Automatizálja a nagyszerű színeket, megterhelő munkákat végez teljes sebességgel, és integrálható az ofszet folyamatokkal, kiegészítve meglévő munkafolyamatait.
A Xerox 800i/1000i színes, digitális nyomdagép ideális a digitális nyomdaipar alapvető, jól jövedelmező alkalmazásainak kezelésére, mint például a teljes színskálás katalógusok, fotóalbumok és kezelési útmutatók nyomtatása. Éles, színes grafikákat és kristálytiszta szöveget készít akár 2400x2400 dpi felbontással is, 80/100 lap/perc sebességgel.. A megoldást egyedi igényeinek megfelelően alakíthatja. 5 féle színes kiszolgáló, valamint számtalan adagoló- és munkabefejező-opció közül választhat.
A Xerox™ 770 színes digitális nyomdagép az automatizált színkezelési eszközök, másolóanyagok és utómunkálati opciók széles választékával segíti vállalkozását kreativitásának, termelékenységének – és nyereségének – bővítésében a digitális nyomtatás világában.
A DocuColor 8080 alacsony fényű száraztintánkkal kellemes, matt megjelenésű nyomatokat készít, melyek minden oldalon remekül festenek. Az Automated Color Quality Suite eszközökkel automatizálni tudjuk a színkalibrációt és a célprofilalkotást, ami páratlan hatékonyságot, egyenletes színeket és jó minőségű dokumentumokat eredményez egy megbízható ipari eszközön.
A Xerox Color 8250 ipari nyomtató egy költséghatékony, nagysebességű, vágott lapos rendszer, amely nagy mennyiségben készít üzleti minőségű színes nyomatokat felületkezeletlen papírra. Optimalizálja a tranzakciós munkameneteket a nagy termelékenységű környezetekben, miközben csökkenti a hulladékmennyiséget, a szűk keresztmetszetek számát és az időbeni csúszásokat. Lépjen be új piacokra és új alkalmazási területekre megfizethető költség mellett.
Keresse meg a jobb lehetőséget, és teljesítsen jobban! A Xeroxnál nagy tapasztalattal rendelkezünk abban, hogy mi a lényeges Önnek valóban, és mi számít a vállalkozása számára. Költségtakarékosság, nagyobb bevételek, termelékenység - minden vállalkozás erre törekszik. Hogy hogyan éri ezt el, az viszont nem változik: a Xerox Versant 2100 nyomdagép segítségével.
Xerox™ Color 800/1000 nyomdagépek éles, gazdag, digitális feldolgozású képminőséget biztosítanak. Átlátszó festéket használó festékállomásunk hatásosabbá teszi a dokumentumokat – névleges sebességen működve. Az Automated Color Quality Suite eszközünk segítségével több kiváló minőségű munkát végezhet el, és csökkentheti költségeit.
Éveken át választania kellett a minőség és a profit között. Az iGen 150 digitális nyomdagéppel nem kell döntenie a kettő között. Az iGen 150 piacvezető technológiája és munkafolyamata hihetetlen minőséget és kiemelkedő hatékonyságot tesz lehetővé minden munkán.
A Xerox iGen4™ nyomdagép jelentős előnyöket hoz vállalkozásának a képminőség, automatizálás és termelékenység terén. Így tudjuk segíteni termékkínálatának bővítését, az erősebb kapcsolatok kiépítését és olyan szintű sikerek elérését, melyek még röviddel ezelőtt sem voltak lehetségesek.
A Xerox iGen4 Diamond Edition digitális nyomdagép a legfrissebb automatizálási és termelékenységi újításokat viszi át a Xerox iGen 150-ről az iGen4 platformra, így páratlan rugalmasságot, hatékonyságot és jövedelmezőséget biztosít.
A színek segítenek elérni az üzleti céljait—így lehetősége van rá, hogy dokumentuma minden egyes oldala gyorsabban és hatékonyabban érhesse el a célját. A DocuTech 128 a fekete mellett egy szín nagysebességű nyomtatásával megsokszorozza ezt a lehetőség.
A színek segítenek elérni az üzleti céljait—így lehetősége van rá, hogy dokumentuma minden egyes oldala gyorsabban és hatékonyabban érhesse el a célját. A DocuTech 180 a fekete mellett egy szín nagysebességű nyomtatásával megsokszorozza ezt a lehetőség.
 
 
A Xerox™ CiPress™ 325 / CiPress 500 ipari tintasugaras rendszer segítségével több munkát végezhet el következetesen, kiszámíthatóan és megbízhatóan, a kiváló minőségű színes munkák megbízható termelékenységével bővítheti üzletét, és az olcsó, sima papírok használatával csökkentheti költségeit.
Az egy motorból oldalanként kétlapos, kétoldalas nyomtatásra képes iPrint Compact a termelési rendszerébe integrálható, teljes változóadat-nyomtatást biztosítva színes vagy fekete-fehér változatban. Ezt a rugalmas nyomtatót transzpromó, tranzakciós, direct mail és könyv feladattípusokra terveztük a lehető legalacsonyabb nyomtatási költségek mellett.
Teljes szín, változó adatok, termelékenység és alacsony nyomtatási költségek – élvezze az iPrint Reference előnyeit. Évek tapasztalatára és az ügyfelek ismeretére építve ez a bevált megoldás kiváló minőségű, gyors nyomtatást biztosít egyszerű használat és rugalmasság mellett.
Mivel az Ön és ügyfelei elvárásai is változhatnak rövid, közép- és hosszú távon, a skálázhatóságot mindig alapelvnek tartottuk a termékfejlesztésben. Az Impika az iPrint eVolution segítségével most tovább feszegeti ezen megközelítés határait. Az egyedi technológiai alapokon nyugvó platform ma és a jövőben is kielégíti majd az igényeit, garantálva a sikeres és tartós beruházást.
Információk