Termékek Menü
0
   

Fekete-fehér

Rendezés:
Gyors nyomtatás alig karnyújtásnyira: a kis méretű Phaser 3010 nyomtató helytakarékos, egyszerűen kezelhető és megbízható, így ideális egyéni felhasználók és kisebb munkacsoportok számára.
Fekete-fehér nyomtató, amely levélpapír- és A4-támogatással akár 40 lap/perc sebességgel is nyomtat – rendelhető extra kapacitású nyomtatópatronok csökkentik a teljes élettartamköltséget, és ritkábban igényelnek cserét. Ideális 1–10 felhasználóból álló munkacsoportoknak a  – a  belső vezeték nélküli kapcsolat alapfelszereltség a nyomtatóban.
A kis méretű Phaser 3040 nyomtató helytakarékos, egyszerűen kezelhető és megbízható, így ideális egyéni felhasználók és kisebb munkacsoportok számára.
A kis helyigényű, ám hatékony Xerox Phaser 3052 nyomtató beépített Wi-Fi csatlakozással és 26 lap/perc sebességével nagyon jó választás irodák és kisebb munkacsoportok számára.
A kisméretű Xerox Phaser 3260 képes megfelelni a nagyobb irodák üzleti igényeinek. A gyors nyomtatás, az alapszolgáltatásként kínált kétoldalas nyomtatás, valamint az opcionális hálózati csatlakoztathatóság amelyben beépített a Wi-Fi, miatt a Phaser 3260 ideális a gyors és megbízható nyomtatási feladatokat futtató egyéni felhasználók, illetve kisebb munkacsoportok számára.
A kényelmes, praktikus funkciókkal ellátott Phaser 3320 nyomtató megbízható teljesítményével megoldja a problémáit, és segít, hogy arra koncentrálhasson, ami a legfontosabb: a vállalkozása fejlesztésére.
Professzionális küllemű dokumentumokat hozhat létre gyorsan a Xerox Phaser 3610 fekete-fehér lézernyomtatóval. Kategóriájában a legjobb sebességet, bővített funkciókat és tűéles nyomtatási minőséget nyújt elfoglalt irodája számára.
Nyomtasson többet rövidebb idő alatt. A kedvező árú Phaser 4622 kiváló minőségű és nagy teljesítményű nyomtatással kielégíti a fokozott termelési igényeket is, ezzel munkacsoportjának lap lap után, évről évre teljes mértékben megbízható teljesítményt garantál.
A Xerox Phaser 5550 lézernyomtató a termelékenységet és a megbízhatóságot kiemelkedő értékekkel ötvözi. A nagysebességű nyomtatás, az A3 méret kezelése, a változatos papírkezelési műveletek és befejező funkciók révén ez a berendezés a változatos és nagyvolumenű munkákat végző nagyobb irodák ideális „erőgépe”.
Információk