Termékek Menü
0
   

Fekete-fehér: akár 35 lap/perc

Rendezés:
A WorkCentre 3045 többfunkciós nyomtató az üzletvitelhez elengedhetetlen négy irodai funkciót egyetlen könnyen kezelhető termékben egyesíti, és ezzel csökkenti működési költségeit és egyszerűsíti feladatait.
Fekete-fehér többfunkciós nyomtató Legal/levélpapír- és A4-támogatással. Másolás, nyomtatás, szkennelés, faxolás, e-mail egy berendezésben akár 33 / 40 lap/perc sebességgel.
Ideális 1–10 felhasználóból álló munkacsoportoknak a legmodernebb biztonsági funkciókkal: Psec, SNMPv3, IP-szűrés és biztonsági nyomtatás
Fekete- fehér multifunkciós berendezés A4 méretben amely mind az automatikus kétoldalas nyomtatás, a másolás, a szkennelés (600 × 600 dpi felbontású fekete-fehér és színes szkennelés), a fax,  és az e-mail egyaránt elérhető. Tökéletes egyéni felhasználók és a kisebb munkacsoportok számára.
 
Nyomtatás, másolás, szkennelés (és fax a WorkCentre 3025NI készüléken) ideális egyéni felhasználók és kis méretű munkacsoportok számára.
Fekete nyomtatás akár 20 lap/perc sebességgel és színes, szürkeárnyalatos és fekete-fehér szkennelés 600 × 600 dpi felbontással. A beépített wifi-nek köszönhetően egyszerűen bárhonnan nyomtathat mobil eszközéről is akár.
Fekete- fehér A4 -es nyomtatás, másolás, szkennelés (600 × 600 dpi felbontású fekete-fehér és színes szkennelés), fax, e-mail és mindez egy berendezésben. A Xerox WorkCentre 3215 ideális egyéni felhasználók és kis méretű munkacsoportok számára. Beépített wifi-vel rendelkezik ezért akár mobil eszközről is elérhető.
A Xerox WorkCentre 3210/3220 többfunkciós lézernyomtató erőteljes képességeket biztosít az egyéni felhasználónak vagy a kis munkacsoportnak. Erőteljes nyomtatási teljesítményt és számos másolási, szkennelési, faxolási és hálózati szolgáltatást nyújt kis, kompakt kialakításban.
A Xerox Phaser 3635MFP többfunkciós nyomtató egy kis méretű, gyors, hatékony, és minden funkciót egyetlen készülékben kínáló berendezés. Rendelkezik a nagy méretű, irodai részlegeknek szánt többfunkciós gépeinkre jellemző egyszerű használattal és funkciókkal, mint például a nagy, színes érintőképernyővel, az erőteljes szkennelési funkciókkal, a fejlett biztonsági szolgáltatásokkal és a hálózattámogatással.
A WorkCentre 3550 segítségével a nagysebességű másolási, nyomtatási és faxolási lehetőségek révén optimalizálhatja üzleti termelékenységét, míg a szkennelési funkciókkal egyszerűsítheti munkafolyamatait.
A WorkCentre 3315/3325 többfunkciós asztali nyomtató kiemelkedő teljesítményt nyújt a legmodernebb technológiai előnyökkel, erőteljes termelékenységjavító eszközei pedig gondoskodnak arról, hogy mindennapi irodai feladatait minden eddiginél hatékonyabban végezhesse el.
A Xerox WorkCentre 5022/5024 olyan megfizethető berendezés, mellyel kinyomtathatja, másolhatja és beszkennelheti leggyakrabban használt irodai dokumentumait,egészen A3-as méretig.
A WorkCentre 5222 másoló vagy nyomtató/másoló rugalmas, és egyszerű a fenntartása. Ön dönti el, hogy mely funkciókra van szüksége: indíthat egy másolóval, és berendezését később igény szerint nyomtatási, szkennelési és faxfunkciókkal bővítheti. Egyéni munkafolyamatait rugalmas papírkezeléssel és hatékony szkennelési funkciókkal segíti, a gép fejlett szolgáltatásai pedig gondoskodnak az adatok biztonságáról.
A nagymértékben moduláris WorkCentre 5300 sorozatú multifunkciós nyomtató döntő termelékenységi előnyhöz juttatja napjaink gyorsléptékű irodai környezeteit. A mindennapi feladatok rendkívül hatékonnyá válnak, a berendezés személyre szabható munkafolyamat-megoldásai pedig úgy optimalizálják az intenzívebb munkafolyamatokat, hogy azok könnyedén kielégítsék az egyedi üzleti igényeket is.
Információk