Termékek Menü
0
   

Fekete-fehér: több mint 35 lap/perc

Rendezés:
A másolásra, nyomtatásra, szkennelésre, e-mailezésre és faxolásra képes Xerox WorkCentre 3615 fekete-fehér többfunkciós nyomtató teljes termelékenységi eszköztárat kínál egyetlen erőteljes eszközben. Kategóriájában a legjobb sebesség, nyomtatási felbontás és papírkapacitás, melyek segítségével professzionális küllemű dokumentumokat hozhat létre gyorsan.

A WorkCentre 3655 modern módon ötvözi a nyomtatás, másolás, szkennelés, e-mail (és fax a WorkCentre 3655i készüléken) funkciókat, hogy irodája hatékonyságát növelje. Fekete-fehér MFP Letter- és Legal-/A4-támogatással és 45 lap/perces sebességével 5–15 fős csapatoknak ideális munkaerő. A 7 hüvelykes érintőképernyőn érthető utasítások és súgóképernyők láthatók a könnyű és egyszerű felhasználás érdekében.
 

 

A Xerox WorkCentre 4265 többfunkciós nyomtatóban a kiváló minőségű másolás és nyomtatás, valamint a színes szkennelési és faxolási lehetőségek kivételes megbízhatósággal és egyszerű használattal párosulnak. A letter/A4 méretű készülék nagy vállalati osztályok számára kínál többfunkciós szolgáltatásokat, például kétoldalas kimenetet, hálózatkezelést, színes, akár 70 lap/perc gyorsaságú szkennelést, 100 lapos automatikus kétoldalas dokuadagolót és 320 GB méretű merevlemezt – s mindezt alapkiépítésben.
 
 
WorkCentre 5845/5855 többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey Kontrollerrel. Legújabb generációs vezérlőtechnológiánk valóban gyakorlati megoldásokat nyújt Önnek, melyek könnyedén optimalizálják a fontos információk kommunikációjának, feldolgozásának és megosztásának módját; leegyszerűsítik az összetett, papíralapú feladatokat, és csökkentik a költségeit, miközben adatai biztonságban maradnak. Percenként akár 200 oldalas szkennelési sebessége önmagáért beszél.
WorkCentre 5865/5875/5890 többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey Controller technológiával. Legújabb generációs vezérlőtechnológiánk valódi és gyakorlati megoldásokat nyújt Önnek, melyek könnyedén optimalizálják a fontos információk kommunikációjának, feldolgozásának és megosztásának módját, leegyszerűsítik az összetett, papíralapú feladatokat, és csökkentik a költségeit, miközben adatai biztonságban maradnak.
Információk