Termékek Menü
0
   

Színes

Rendezés:
Ragyogó színek és hatékonyság karnyújtásnyira. A WorkCentre 6015 színes többfunkciós nyomtató kiváló minőségű anyagokat és helymegtakarítást eredményez: számos irodai gépet egyesít egyetlen, költséghatékony színes többfunkciós nyomtatóban.

Színes A4 méretű többfunkciós nyomtató amelyben egyben megtalálható a nyomtatás, másolás, szkennelés,  és e-mail funkció. Vezeték nélküli csatlakozás a legkisebb színes többfunkciós nyomtatónkban, amely ideális egyéni felhasználók és kisebb munkacsoportok számára.

Kompakt többfunkciós nyomtató vezeték nélküli csatlakozással, amely kiváló választás kisebb irodákba, ez jellemzi a Xerox WorkCentre 6027 a színes többfunkciós LED-nyomtatót. Nyomtatás, másolás, szkennelés, fax, e-mail egyben.

 

Páratlan többfunkciós termelékenység hihetetlen színminőséggel a legfőbb jellemzője a WorkCentre 6515 berendezésnek. akár az íróasztalára, Akár egy közös térbe helyezi kicsi helyigénye miatt könnyen integrálható és ezért ideális 2–7 felhasználóból álló munkacsoportoknak.


 

A WorkCentre 6655 berendezés a közepes és kis irodák számára tervezett ideális munkaállomás, nyomtatás, másolás, szkennelés, fax és e-mail egy gépben. Személyre szabható felhasználói felület beállítható egyérintéses gombokkal, egyszerűen programozható feladatok és könnyen kezelhető eszközbeállítások a nagyméretű, 7 hüvelykes színes érintőképernyőn ezek mind az iroda hatékony működésében segítenek.

 

 

Cégek és irodák színes munkaállomása a WorkCentre 7220/7225 amellyel a költséghatékonyság és a biztonságos nyomtatás is elérhető. All-in-one színes eszköz akár A3 méretű dokumentum kezeléssel és helytakarékos, integrált irodai munkabefejező egységgel.
A WorkCentre 6505 színes többfunkciós nyomtató erőteljes termelékenységjavító eszközeinek garmada gondoskodik arról, hogy mindennapos irodai feladatait minden eddiginél hatékonyabban végezhesse el.
 
 
A WorkCentre 6505 színes többfunkciós nyomtató erőteljes termelékenységjavító eszközeinek garmada gondoskodik arról, hogy mindennapos irodai feladatait minden eddiginél hatékonyabban végezhesse el.
A ColorQube 8900 színes többfunkciós nyomtató az első szilárdtintás eszköz, melyet valódi asztali többfunkciós teljesítményre terveztek. Előnyei a valódi költségmegtakarítás, a környezetbarát funkciók és a kivételes színminőség. A ConnectKey™ vezérlővel felszerelt ColorQube 8900 könnyedén és biztonságos módon optimalizálja a fontos információk beolvasását, feldolgozását és megosztását. Egyszerűvé teszi az összetett papíralapú feladatokat, és az adatbiztonság megőrzése mellett csökkenti a költségeket.
 
 
Kis helyigénye és csendes működése révén a WorkCentre 7200 ideális színes, többfunkciós nyomtatósorozat kisméretű munkacsoportok és az átlagosan havi 5.000 oldalt nyomtató ügyfelek számára. A Xerox® ConnectKey™ vezérlővel felszerelt WorkCentre 7220/7225 praktikus megoldásaival könnyedén optimalizálja a fontos információk beolvasását, feldolgozását és megosztását. Egyszerűvé teszi az összetett papíralapú feladatokat, és az adatbiztonság megőrzése mellett csökkenti a költségeket.
WorkCentre 7800 többfunkciós nyomtató Xerox® ConnectKey™ Kontroller. Ezek az egyszerűen beüzemeltethető rendszerek valóban gyakorlati megoldásokat nyújtanak Önnek, melyek könnyedén optimalizálják a fontos információk kommunikációjának, feldolgozásának és megosztásának módját; leegyszerűsítik az összetett, papíralapú feladatokat, és csökkentik a költségeit, miközben adatai biztonságban maradnak.
A ColorQube 9300 szilárdtintás színes többfunkciós nyomtatósorozat Xerox® ConnectKey™ Controller vezérlővel rendelkezik, mely könnyedén, biztonságosan és intelligens módon képes dokumentumai kezelésére mai világunk egyre inkább változó munkakörnyezetében. A ColorQube 9300 sorozat ezenkívül jóval olcsóbb színes nyomtatást kínál háromszintű árképzésével, mely mindenki számára megfizethetővé teszi a színes nyomtatást, továbbá környezetbarát, hiszen kevesebb hulladékot termel a kazetta nélküli szilárdtinta rudaknak köszönhetően.
Információk